пʼятниця, 27 липня 2012 10:15

Rolls-Royce почав випробування купе на платформі Ghost
5

Фото: Фото: carscoop.blogspot.com

У "молодшого" в модельному ряду компанії Rolls-Royce седана Ghost може з'явитися версія в кузові купе. Прототип двухдверної моделі, закутаний маскувальною плівкою, помітили фотошпигуни в околицях Мюнхена: виробництво такого купе може початися протягом наступного року.

Втім, назвати прототип купе повноцінною двухдверкою було б необачно: крізь камуфляж чітко помітні невеликі задні двері, які, судячи з усього, будуть відкриватися проти ходу руху. Схожа схема була застосована, наприклад, на спорткарі Mazda RX-8. Тим не менш, не виключено, що це просто спосіб замаскувати справжню схему роботи дверей. Якою вона буде, поки достовірно невідомо: наприклад, Phantom Coupe використовує тільки двоє дверей, але відкриваються вони "задом наперед".

Імовірно, Ghost Coupe запозичить двигун і платформу у седана, який, у свою чергу, базується на модифікованій "візку" BMW 7 серії. Однак, за деякими відомостями, купе буде дещо коротший седана і отримає більш короткі свеси.

Двигун, який використовується в седані Ghost, має об'єм 6,6 літра і за рахунок турбонаддува розвиває 570 кінських сил і 780 Нм крутного моменту. Це повинно дозволити фешенебельному спорткару прискорюватися до 100 км/год приблизно за 5 секунд.

Купе Rolls-Royce Ghost має з'явитися у продажу в кінці наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Rolls-Royce почав випробування купе на платформі Ghost». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути