Ексклюзиви
вівторок, 09 квітня 2013 09:44

Renault почала розсекречувати свій "ігровий" автомобіль
26

Концепт Renault Twin`Z
Фото: Фото: renault.com
Концепт Renault Twin`Z
Концепт Renault Twin`Z
Концепт Renault Twin`Z
Концепт Renault Twin`Z

Французька компанія Renault відкрила завісу таємниці над своїм новітнім концептом, зовнішній вигляд якого відданий на відкуп дизайнерові Россу Лавгроуву. Автомобіль буде  задньомоторним електрокаром і повинен пробудити емоції в жителях великих міст.

Судячи з тексту офіційного прес-релізу, Лавгроуву настійно порекомендували надихнутися Renault 5, яка випускалася у вісімдесятих, і Renault Twingo, що з'явилася в дев'яності.

Є спокуса прийняти Twin'Z (це ім'я отримав концепт) за Twingo майбутнього, але хіба що віддаленого - навряд чи демократична малолітражка в найближчі роки отримає кузовні панелі з карбону. У присвячених машині матеріалах згадується, що в основі конструкції концепту лежить просторова рама, у що віриться насилу через відсутність середніх стійок і при вельми тонких передніх.

У рух Twin'Z призводить електромотор (68 к.с.), який передає крутний момент на задні колеса (максимальна швидкість - 130 км/год, запас ходу - 161 км). Втім, дизайну машини французи приділяють значно більше уваги. Останні концепт-кари Renault створюються в рамках єдиної концепції, відображаючи ті чи інші види діяльності людини. Twin 'Z в цій системі "співвідноситься з фазою "гри". Представники компанії називають новинку "кумедним, сучасним і артистичним проектом міського автомобіля".

В очі кидається перш за все велика кількість світлових і колірних ефектів, а також аскетичність інтер'єру, де на передній панелі є лише рульова колонка і рідкокристалічний екран приладової панелі. Представники Renault звертають також увагу на "природний" дизайн колісних дисків, дизайн яких викликає асоціації з гілками дерев.

Зараз ви читаєте новину «Renault почала розсекречувати свій "ігровий" автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути