понеділок, 09 квітня 2012 15:54

Про характер водія розкаже колір автомобіля
7

За кермом червоних авто - сильні і запальні особистості
Фото: фото: Яна ХОДЕНКО
Власники сірих авто не люблять бути у центрі уваги
Жовтими авто керують лідери
У власників сріблястих авто на першому плані стоять матеріальні цінності
Оранжевими авто керують енергійні люди

Психолог Галина Савчук каже, що колір автомобіля свідчить про характер його власника. Як  лише за кольором авто дізнатися більше про його хазяїна, пані Галина розповіла кореспонденту Gazeta.ua.

Власники червоних авто – надзвичайно сильні особистості, які впевнено рухаються до поставленої мети. Однак, за словами пані Галини, часто оточуючі потерпають від їх вибухового характеру, адже водії червоних автомобілів – мають запальну й пристрасну вдачу.

Чорний колір авто свідчить про те, що за його кермом – впевнена в собі людина, яка, однак, потребує визнання суспільства й поваги з боку оточуючих.

Фіолетові автомобілі обирають творчі люди, з розвинутою інтуїцією, які часто мають схильність до магії. Також за кермом фіолетового авто часто сидять романтики.

На жовтих автомобілях їздять впевнені в собі люди, які звикли радіти кожній миті життя та мають лідерські якості. Також водії жовтих авто люблять все нове й легко пристосовуються до будь-яких ситуацій.

Якщо у Вас авто зеленого кольору – Ви людина досить стримана й емоції „тримаєте" у собі. Однак Ви перші, хто прийде на допомогу у складних ситуаціях.

Власники бежевих авто – відзначаються мрійливістю й практичністю, адже на бежевому кольорі пил найменш помітний.

Керують синіми автомобілями люди спокійні, які понад усе цінують гармонію у стосунках. На власників синіх авто можна покластися, вони надійні, вірні й дуже цінують дружбу.

Автомобілі білого кольору також свідчать про спокійну вдачу їх власника. А ще, білий колір легше помітити на дорозі вночі – це свідчить, що водії дбають про безпеку й дуже обачні.

Сірими авто керують люди, які не люблять бути у центрі уваги й сто разів подумають перед тим, як щось сказати.

Коричневий колір авто свідчить про те, що його власник, перш за все, надійний та справедливий. Також він неконфліктний, любить відпочивати й в усьому потребує комфорту.

За кермом блакитних автомобілів сидять веселі й безтурботні люди, яких ще називають „людина-свято". Вони плачуть тільки на самоті, щоб ніхто не бачив їхніх сліз.

Власники сріблястих авто понад усе цінують матеріальні цінності. Для таких людей велике значення мають престиж та багатство.

На золотистих авто їздять люди, які люблять привертати до себе увагу та не завжди переймаються скромністю.

Ті, хто обирає оранжеві авто, люди дуже енергійні, рухливі, комунікабельні, у них багато друзів. Однак вони мають мінливий настрій і часто впадають у крайнощі.

Рожеве авто свідчить про те, що його власник чи власниця майже завжди перебуває у гарному настрої, а, також, приділяє багато уваги своєму здоров'ю.

Зараз ви читаєте новину «Про характер водія розкаже колір автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути