вівторок, 31 жовтня 2017 07:25

Презентували спортивний автомобіль для міста
15

Фото: car.ru

Японський виробник автомобілів Honda Motor Company презентував на автосалоні в Токіо прототип спортивного купе Sports EV Concept.

Honda Sports EV Concept має компактні розміри і деякі функції штучного інтелекту, пише Аutocentre.

Автор: c-ib
 

В автомобіля компактні розміри. Він розрахований для поїздок у місті. Sports EV Concept має футуристичний дизайн інтер'єру. У дверні панелі вмонтовані екрани. Вони транслюють зображення з зовнішніх камер, інформацію про стан акумулятора чи повідомлення для інших водіїв. Електрокупе оснастили круглими світлодіодними фарами, камерами заднього виду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Nissan презентував електричний кросовер майбутнього

Купе має електричну силову установку. Технічні характеристики автомобіля виробники не розкривають. Відомо лише, що спортивний електромобіль отримає штучний інтелект.

Японська компанія Toyoda Gosei створила м'який автомобіль Flesby II. Кузов Flesby II конструктори зробили зі схожого на гуму матеріалу - e-rubber. Зовні машина закрита повітряними подушками. Під час ДТП м'яка поверхня повністю поглинає удар. Це захищає від травм пасажирів і пішоходів.

Зараз ви читаєте новину «Презентували спортивний автомобіль для міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути