четвер, 26 жовтня 2017 12:06

Nissan презентував електричний кросовер майбутнього
21

Фото: cnet.com

На автосалоні у Токіо японський автовиробник Nissan показав концепт електричного кросовера Imx.

Концепт ілюструє, якими у майбутньому будуть технології автономних автомобілів Nissan Intelligent Mobility. Про це пише topgear.

Дизайн новинки - спортивний. Концепт має спортивний дизайн з широким лобовим склом та скляним дахом. Кузов Nissan IMx - компактний, хоч візуально виглядає масивним.

Автор: drive.ru
 

Авто розробили на новій платформі Nissan. Її створили спеціально для 12 електромобілів. Їх альянс компаній Nissan, Renault і Mitsubishi планує випустити до 2022 року.

У салоні - чотири роздільні сидіння. Дизайн внутрішнього оздоблення виконаний з дерева. Рульове колесо, точніше штурвал, можна прибирати в центральну консоль.

Автор: drive.ru
 

Imx оснастили системою автономного управління автомобілем Nissan Pro Pilot. Вона складається з дев'яти радарних та дванадцяти сенсорних датчиків, дванадцяти камер, шести лазерних сканерів. Водій може управляти системою мультимедіа рухом очей під час керування автомобілем і жестами при автономному русі.

У рух машину приводять два електромотора. Вони розташовані на передній і задній осі. Максимальний крутильний момент силового агрегату - 700 Нм. Його потужність 429 к.с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як змінювався японський бренд Nissan: добірка реклами

Nissan IMx оснастили модернізованої акумуляторною батареєю. На одній зарядці електромобіль може проїхати більше 600 км.

25 жовтня, у японському Токіо розпочався міжнародний автомобільний салон Tokyo motor show. Він триватиме до 5 листопада. Tokyo motor show проводять 45-й раз. Захід проходить один раз у два роки. Участь у цьогорічному заході візьмуть 153 компанії з 10 країн світу. Головний акценту цьогорічного салону - транспортні засоби наступного покоління. Вони оснащені модернізованими моторами, мають унікальні системи навігацій і функцій та максимально екологічно небезпечні.

Зараз ви читаєте новину «Nissan презентував електричний кросовер майбутнього». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути