Ексклюзиви
вівторок, 10 жовтня 2017 11:15

Презентували концепт безпілотної швидкої допомоги
5

Американська автомобільна корпорація General Motors презентувала концепт "швидкої допомоги". Вона працюватиме автономно.

Транспортний засіб застосовуватимуть при ліквідації наслідків стихійних лих, пише fainaidea.com.

Фото: fainaidea

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бронемашини на парковках та високоточні ракети - в Києві стартувала велика виставка зброї

"Швидку" створили на платформі SURUS. Ця установка гібридна. Працює за допомогою водневого двигуна або від двох електричних приводів. Авто розробили з урахуванням дорожнього та позашляхового використання.

Платформу SURUS у квітні почала випробовувати американська армія. Випробування показали, що автомобіль, на відміну від військових машин, працює тихо. Завдяки цьому безпілотник може добратися до місця призначення в 10 разів ближче, перш ніж його помітять.

В інтернет виклали перші фото електровантажівки Tesla Semi. Вантажівка має незвичайний дизайн. Передня частина автомобіля виглядає так, як ніби у нього немає двигуна внутрішнього згоряння. Ймовірно, двигун розташований під капотом. Авто має знімний обтічник для буксирування високих причепів.

Зараз ви читаєте новину «Презентували концепт безпілотної швидкої допомоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути