Ексклюзиви
пʼятниця, 21 вересня 2012 10:50

Представлено найпотужніший в історії Lamborghini Murcielago

Ательє Covert Tuning Dynamics продемонструвало свою варіацію суперкара Lamborghini Murcielago, яка претендує на звання найпотужнішої "Мурсі" в історії. Потужність її двигуна за рахунок подвійного турбонаддува зросла до 2 тис. кінських сил.

Постачання двигунів Lamborghini подвійним турбонаддувом - досить популярний спосіб радикального підвищення потужності. Широку популярність здобув, скажімо, проект Lamborghini Aventador TT від Underground Racing, що розвиває 1200 к.с. Однак гіперкар Lamborghini LP2000-2 SV Twin Turbo цілком гідний звання не тільки найбільш потужного Murcielago, але й претендує на титул наймогутнішого Lamborghini в історії марки.

Суперкар пережив цілу операцію по зниженню ваги, яка дозволила полегшити його майже на чверть тонни. Крім того, Murcielago забезпечили новим колірним рішенням кузова, аеродинамічним пакетом, спеціально спроектованої випускною системою і колісними дисками від ADV.1. Однак найголовніше - це силовий агрегат.

За деякими даними, тільки на споруду силового агрегату пішло близько 3000 людиногодин, а на розробку всіх модифікацій, їх доведення та інші дослідження було витрачено близько чотирьох років. Всіх секретів тюнери, звісно, не розкривають, однак відомо, що були застосовані дві турбіни Garrett GTX-4294, заново продумані системи охолодження і запалювання. Крім того, моторний відсік отримав додаткову тепло-і шумоізоляцію.

Варто уточнити, що побудований тюнерами Murcielago має задній привід, на відміну від повнопривідного стандартного суперкара. Технічні характеристики, а також вартість проекту поки не називаються.

Зараз ви читаєте новину «Представлено найпотужніший в історії Lamborghini Murcielago». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути