Ексклюзиви
четвер, 14 листопада 2019 13:33

Представили найкрасивіше авто 2020-го

Представили найкрасивіше авто 2020-го
Авто має передньомоторне компонування. Фото: ferrari.com.

Ferrari Roma 2020 – новітня модель знаменитого італійського бренду автомобілів.

Нова "Феррарі Рома" отримала передньомоторне компонування. Автомобіль виявиться найдоступнішою пропозицією в модельному ряді, навіть попри те, що названий на честь італійської столиці.

Дизайнери взяли за основу кабріолет Ferrari Portofino. Але крім платформи і доопрацьованого двигуна, від донора тут нічого не залишилося – кузов і салон створено заново, передає "Обозреватель".

Ззовні Roma не схожа на жодну іншу модель компанії. Лінії зрозумілі й гармонійні, а пропорції і силует створюють акуратні і приємні для ока форми. Розташування двигуна підкреслено довгим капотом і зміщеною до задньої частини кабіною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали найшвидший у світі електромобіль

Змінилася й форма задніх ліхтарів. Чотири класичні плафони залишились, але світлоелементи виконано у вигляді акуратних пунктирних ліній. "Чотириствольний" вихлоп, єдине, що дозволить безпомилково ідентифікувати новинку, як Ferrari під час погляду на корму.

Мотор - двічі турбований V8 об'ємом 3,9 л розвиває 620 к.с. (замість колишніх 600 к.с.) і 760 Нм крутного моменту. Розгін до 100 км/год скоротився до 3,4 с, а максимальна швидкість перевищує 320 км/год. 7-ступеневу роботизовану КПП замінили на 8-ступінчасту.

Вартість базової комплектації Ferrari Roma 2020 складе орієнтовно 190 тис. євро.

Британський концерн Jaguar Land Rover розширить лінійку позашляховиків за рахунок електрифікованого кросовера. Транспортний засіб матиме середні розміри і розташується між Range Rover Evoque і Range Rover Velar.

Зараз ви читаєте новину «Представили найкрасивіше авто 2020-го». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути