середа, 03 квітня 2019 18:58

Презентували Ford Kuga нового покоління
5

Ford Kuga нового покоління
Фото: Тест-Dрайв
Ford Kuga нового покоління
Ford Kuga нового покоління
Ford Kuga нового покоління
Ford Kuga нового покоління

Учора в Амстердамі показали нове покоління кроссовера Ford Kuga.

Дизайн новинки став перегукуватися з Ford Focus і Fiesta. Дизайнери зробили форми автомобіля більш плавними. Широку решітку радіатора поєднали з каплеподібними фарами. Крім цього, вони знизили віконну лінію і вище "посадили" довгасті ліхтарі. За додаткову плату власники можуть отримати легкосплавні диски діаметром до 20 дюймів.

Вперше у Ford Kuga додали цифрову панель приладів і систему проектування даних на лобове скло. Обладнали автомобіль і 8,0-дюймовим сенсорним екраном мультимедійної системи SYNC. Об'єм багажника збільшили до 523 л. Ширшим став і салон, а задні сидіння отримали горизонтальне регулювання.

Перехід на платформу С2 від нового Ford Focus дозволив зробити кросовер на 90 кг легше. Проте в інших параметрах він збільшився до 4620 мм в довжину і 1882 мм в ширину, повідомляє Тест-Dрайв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бюджетний BMW не припиняє дивувати

З додаткових опцій у Ford з'явилися камери кругового огляду, Wi-Fi, підігрів задніх сидінь, 575-ватна аудіосистема і бездротова зарядка для смартфонів. Також стали доступні системи розпізнавання дорожніх знаків і напів автономного водіння.

Позашляховику запропонують новий 1,5 л трьохциліндровий турбомотор потужністю 120 і 150 кінських сил з можливістю відключення одного циліндра. Крім цього доступні турбодизелі об'ємом 1,5 л і 2,0 л. Доповненням буде 225-сильний гібрид Kuga, який заряджається і здатний на ній проїхати 50 км.

Ціна Ford Kuga починається від 25 тис. євро. У продаж автомобіль надійде влітку цього року.

Позашляховик Ford Kuga випускають з 2008 року. За цей час реалізовано понад один млн. автомобілів. Машина поступається тільки Ford Focus і Fiesta.

Компанія Ford представила новий кроссовер Ford Puma. Автомобіль буде орієнтований на жителів великих міст, яким потрібен практичний, але місткий компактний автомобіль. По суті, це піднятий хетчбек з дизайном в стилі Focus четвертного покоління і нового Ford Kuga.

Зараз ви читаєте новину «Презентували Ford Kuga нового покоління». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути