середа, 03 квітня 2019 16:10

На пунктах пропуску роблять експеримент із виїздом з країни

На пунктах пропуску роблять експеримент із виїздом з країни
На 2 пунктах пропуску Львівщини планують зменшити черги автомобілів на кордоні Фото:Твоє Місто

На 2 пунктах пропуску Львівщини планують зменшити черги автомобілів на кордоні.

"Грушів" і "Смільниця" - саме на цих пунктах запровадили зміни у послідовності прикордонного та митного контролю. Такі інновації повинні зменшити черги автівок на кордоні і скоротити час проходження митного контролю на виїзді з України, повідомляє прес-служба ДФС у Львівській області.

При виїзді з України транспортний засіб здійснює одну зупинку перед лінією паспортного контролю. Після у відомчу базу даних прикордонний наряд вносить інформацію про осіб, які перетинають кордон і їхні транспортні засоби. Після вона автоматично передається до відповідної бази даних митниці. Тепер інспектору митниці не потрібно ще раз дублювати усю інформацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Група крові та фотофіксація: що зміниться у видачі водійських посвідчень

Крім цього одночасно здійснюють прикордонний та митний огляд автомобіля. Як результат, така процедура дозволяє уникнути дублювання функцій і зменшити час необхідний для перетину кордону. Згодом планується, що така система запрацює і в пункті пропуску "Угринів".

На Львівщині модернізують існуючі пункти пропуску через державний кордон. Українсько-польська сторони, обговорили плани реалізації проекту модернізації інфраструктури у пункті пропуску "Краківець-Корчова". Також створення тимчасової інфраструктури в його рамках на період будівництва ділянки для оформлення легкового автотранспорту та автобусів на відрізку дороги М10/А4.

Зараз ви читаєте новину «На пунктах пропуску роблять експеримент із виїздом з країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути