четвер, 16 березня 2017 12:30

Позашляховик Nissan встановив рекорд швидкості

Позашляховик Nissan встановив рекорд швидкості

У Катарі Nissan Patrol розігнався до 320 км/год за 800 м шляху. Це стало світовим рекордом швидкості.

Спеціально для рекорду позашляховик модернізували агрегатом на 2500 к.с., доповнили 6-циліндровий двигун турбокеомпресором. Він дуже великий і не поміщався під капотом, тому його кришку взагалі вирізали. Окрім цього, двигун вивергає полум'я, повідомляє sundaynews.

Замість стандартної автоматичної коробки передач встановили гоночну секвентальну коробку, як у болідів Формули 1. Також допрацювали ходову і нові гальма.

Щоб зменшити вагу позашляховика, з салону прибрали абсолютно все. Там встановили трубчастий каркас безпеки, а водій сидить у ковшеподібному гоночному кріслі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На які новинки Женевського автосалону варто звернути увагу українцям

Водій Nissan Patrol розповів, що у період встановлення рекорду йому було дуже складно утримати кермо під час їзди і довелося докладати максимум зусиль, щоб утримати позашляховик на трасі.

Водій Nissan Patrol розповів, що йому в період встановлення рекорду було дуже складно утримати кермо під час їзди і довелося докладати максимум зусиль, щоб утримати позашляховик на трасі.

На фініші швидкість Nissan Patrol досягла 333,82 км / год.

Раніше електричний китайський автомобіль NIO EP9 встановив 3 рекорди швидкості: найшвидше проходження траси в безпілотному режимі, найвища швидкість для безпілотного автомобіля, а також найшвидше проходження траси серед серійних автомобілів. Він розігнався до 257 км/год.

Зараз ви читаєте новину «Позашляховик Nissan встановив рекорд швидкості». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути