пʼятниця, 05 липня 2013 09:54

Porsche випустив спорткар на честь універмагу на Красній площі

Німецька компанія Porsche на рік 50-річчя 911-ої моделі радує шанувальників марки особливими серіями. Свою фірмову "Порше 911" отримали росіяни. Серію присвятили 120-річчю головного московського універмагу. Це авто носить нескладну назву GUM Red Square Edition, яку західні журналісти відразу пов'язали з жувальною гумкою.

Автор: Фото: motor.ru
 

На першому поверсі ГУМу можна знайти фірмові магазини Vertu, Leica і Brequet. Не дивно, що саме преміальна марка Porsche присвятила універмагу спеціальний випуск автомобіля. Втім, ініціатива створення бордової спецверсії виходила від російського представництва Porsche, а німці лише виконали побажання замовника.

Автор: Фото: motor.ru
 

Замовник побажав, щоб базове повнопривідне купе Porsche Carrera 4S було пофарбовано у темно-червоні тони, що збігаються з фірмовими кольорами логотипу ГУМу. Набір відмінностей від "звичайних" Carrera 4S не вражає уяву - окрім особливої ??фарби кузова, автомобіль отримав нержавіючі накладки на пороги, які можуть світитися написом GUM Red Square.

Автор: Фото: motor.ru
 

Інтер'єр Porsche Carrera 4S GUM Red Square обшитий світло-білою шкірою (мабуть, у колір стін старого Кремля), а елементи дверей і торпедо мають вставки з червоного дерева. Машину посадили на 20-дюймові колеса, подарували їй спортивний вихлоп і базовий 3,8-літровий мотор із віддачею у 400 кінських сил. Динаміку розгону до сотні не змінили - усе ті ж 4,3 секунди. Максимальна швидкість так і не досягла четвертої сотні і становить 297 кілометрів на годину.

Ціна новинки не уточнюється. Простий "не червоний" 911 Carrera 4S оцінюють у Росії у 170 000 доларів. В Україні повнопривідна 400-сильна "Каррера" коштує 1 мільйон 356 тисяч гривень.

Зараз ви читаєте новину «Porsche випустив спорткар на честь універмагу на Красній площі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути