Ексклюзиви
середа, 12 жовтня 2011 13:20

Porshe випустив два нових велосипеди вартістю майже 8 тис доларів
5

Фото: Фото: gizmag

Виробники автомобілів, у тому числі BMW, Audi, McLaren, протягом багатьох років використовують свої торгові марки на інших видах транспорту, таких як велосипеди. Porshe також виробляє велосипеди протягом багатьох років і на даний час розширили діапазон вибору двома новими доповненнями - велосипеди RS та S. Обидві моделі мають 29-дюймові колеса і виготовлені з легких матеріалів і високоякісних компонентів.

Абревіатуру RS на велосипеді Porshe використовує також на своїх автомобілях, що означає Renn Sport (спортивні перегони). Цей велосипед важить близько 9 кг завдяки широкому використанню карбону, насамперед у рамі, вилці, кермі та підсідельному штирю.

Інші компоненти включають Shimano XTR 20 швидкісних передач, оптимальні за масою вуглецеві важелі гальм, гідравлічні дискові гальма Magura, колеса Crank Brothers. Велосипед RS випускається у малих, середніх та великих розмірах і коштує 4999 фунтів стерлінгів (близько 7820 доларів США).

Велосипед S обмежує використання вуглецевого волокна для вилки, з рамою з гідроморфного алюмінію 7005. В результаті, модель S трохи важча, ніж його колега - близько 11 кг. Модель S також оснащена гідравлічними дисковими гальмами Shimano та 11-швидкісною системою передач Alfine. Вона також доступна в малих, середніх та великих розмірах і коштує 2999 фунтів стерлінгів (близько 4690 доларів США).

Обидва велосипеди постачаються з протиугінними етикетками, що містять унікальний номер та QR-код, розташований на рамі, який дозволяє користувачам реєструвати велосипед на веб-сайті, звітувати про крадіжку, і дозволяє покупцям перевіряти, чи не був велосипед викрадений перед купівлею.

Зараз ви читаєте новину «Porshe випустив два нових велосипеди вартістю майже 8 тис доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути