четвер, 31 березня 2011 10:18

Porsche оголосила українську ціну найпотужнішої Panamera
8

Фото: Фото: Вести

Стали відомі нові подробиці про найпотужнішу версію хетчбека Porsche Panamera.

Вона отримала 542-сильний двигун з новими турбінами. На прискорення до 100 км / год витрачає на 0,2 секунди менше, ніж спорткар 911 GT3 RS.

Відомий з Panamera Turbo 3,8-літровий оппозитний двигун, що розвиває 493 кінські сили, заради версії Turbo S розігнали до 550 кінських сил. Домоглися цього інженери марки за рахунок установки нових, більш продуктивних турбін з титану і алюмінію, а також перегляду керуючої програми. Крім того, відзначено зростання крутного моменту з 700 до 750 Нм, а в режимі Overboost кількість тяги можна збільшити і до 800 Нм.

Згаданий режим входить в пакет Sport Chrono Turbo, яким в Porsche укомплектувала найпотужнішу "Панамеру" за замовчуванням. Крім того, у списку попередньо встановленого обладнання є і система контролю тяги, і адаптивне шасі Porsche Dynamic Chassis Control, і електроннокерований диференціал.

Panamera Turbo S буде швидша, ніж купе 911 GT3 RS - хетч розганяється до 100 км / год за 3,8 с, тоді як купе робить це за 4 секунди. При цьому "Панамера" має зберегти паспортну витрату палива менш потужної версії - доопрацювання двигуна не призведе до підвищення апетиту, і Panamera Turbo S як і раніше повинна буде витрачати близько 10 л на 100 км.

Новий Panamera Turbo S вже представлений в офіційній дилерській мережі "Porsche" в Україні. Вартість автомобіля становить 169 200 євро.

Зараз ви читаєте новину «Porsche оголосила українську ціну найпотужнішої Panamera». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути