неділя, 19 травня 2019 17:54

Показали перший електромобіль Skoda
3

Skoda Citigo
Фото: e-move
Skoda Citigo
Skoda Citigo

23 травня на спецзаході в Братиславі дебютує перший електромобіль Skoda Citigo.

Електрична Skoda Citigo матиме аналогічний дизайн, як її відповідник із паливним двигуном. Зміниться лише колір решітки радіатора. Так, замість чорної вона буде в тон автомобіля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Швеції почали курсувати фури без водіїв

На сьогодні, немає інформації про силову установку електромобіля. Передбачається, що її оснастять агрегатами Volkswagen e-Up! і Skoda eMii. Ємність батареї буде 18,7 кВт/год. Однак в наступному році Ап отримає більш потужну батарею. Як результат, Citigo може отримати його першим.

Купити перший електромобіль Skoda можна буде в цьому році. Вважається, що він коштуватиме у межах 15 -16 тис євро. Паралельно з Citigo на ринок випустять іншу електрифіковану модель Skoda - плагін-гібридний Superb. Його також покажуть в Братиславі.

На одній з чеських трас під час випробувань зняли Skoda Octavia IV покоління. Довжина автомобіля буде на рівні 4,7 м, при цьому обсягу багажника для ліфтбеку складе 610 л, а для універсала - 630 л.

Зараз ви читаєте новину «Показали перший електромобіль Skoda». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути