Ексклюзиви
пʼятниця, 17 травня 2019 12:21

Найперше Porsche планують продати за $20 млн
18

Porsche Type 64
Фото: RM Auctions
Porsche Type 64
Porsche Type 64
Porsche Type 64
Porsche Type 64

Найстаріший автомобіль Porsche хочуть продати на аукціоні за $20 млн.

Модель Type 64 може стати найдорожчим Porsche за всю історію виставлених на аукціоні автомобілів, повідомляє RM Auctions.

Цінність автомобіля в тому, що він вважається першою моделлю, яку створив відомий німецький бренд. Спочатку повинні були створити 3 машини для перегонів від Берліна до Рима. Перегони на 1,5 тис км мали проходити у вересні 1939-го. Однак через війну були скасовані, коли виготовили перший автомобіль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів, чи зникнуть російські автомобілі з українського ринку

Як результат, машину віддали німецькому Трудовому фронту. У перспективі засновник Porsche Фердинанд Порше закінчив і 2 інших авто. Перший автомобіль на той момент вже розбили.

Тепер одну машину Type 64 знайшли. Після аналізу авто експерти заявили, що Type 64 був відсутньою ланкою між Volkswagen Beetle "Жук" і Porsche 356.

У лінійці Porsche Cayenne Coupe з'явилася нова модифікація - Cayenne S Coupe. До "сотні" купе-кросовер розганяється за 5 с. Максимальна швидкість - 263 км/год.

Зараз ви читаєте новину «Найперше Porsche планують продати за $20 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути