Ексклюзиви
четвер, 16 травня 2019 15:15

"РетроФест-2019" - зустріч у родинній атмосфері
9

Автор: Олена Капнік
  Афіша IV Міжнародного фестивалю стилю “РетроФест-2019”
Афіша IV Міжнародного фестивалю стилю “РетроФест-2019”

7-9 червня в Кам'янці-Подільському Хмельницької області відбудеться четвертий міжнародний фестиваль стилю "РетроФест-2019". Мов за сюжетом казки, центр мальовничого міста опиниться на перетині епох серед старовинних автомобілів, вінтажних фуд-кортів і городян у костюмах 19 століття. Доповнюватимуть цю атмосферу супер-герої й парові машини проекту СТІМПАНК.

Захід проходитиме під гаслом "Велика авто7'я зустрічається на "Ретрофесті". Тож родинне тепло разом із цінностями і традиціями поширяться з кожної сім'ї на всю територію фестивалю. У перший день свята відвідувачі розділять спільну трапезу із родичами, друзями, знайомими. Місця вистачить всім, адже на "РетроФесті" встановлять просто неба стіл завждовжки близько 30 метрів.

Автор: www.facebook.com
  Тьотя Клава і автомобіль De Soto
Тьотя Клава і автомобіль De Soto

Яке ж родинне свято без улюблених смаколиків? Пройде кулінарний конкурс "Бабусин рецепт млинців", любителі готувати позмагаються між собою, демонструючи улюблені способи приготування страви. Окрім цього відвідувачів свята чекатимуть розважальні зони для всієї родини на локації Грай-Lаnd. Кожен зможе неймовірно і весело провести час — зіграти в доміно, шахи, шашки та інші популярні ігри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раритетні автомобілі, повітряні гімнасти і дитячий показ мод – відбувся "Ретрофест"

Для наймолодших відбудеться показ #RetroKidsShow - діти дефілюватимуть на спеціальному подіумі в ошатних ретро-сукнях і вінтажних костюмах із метеликами. Наймолодшій учасниці — всього 2 роки! Вона вже зараз готує образ до нашого свята. Продемонструвати себе як модельєрів найменші учасники зможуть на конкурсі "Стильна лялька", вони створять вбрання й покажуть його журі".

Автор: Олена Капнік
  Торішній ІІI Міжнародний фестиваль стилю “Ретрофест”.
Торішній ІІI Міжнародний фестиваль стилю “Ретрофест”.

Мало не в кожній міцній українській родині є домашній улюбленець. Саме для чотирилапих членів сім'ї в межах фестивалю вперше пройде конкурс у ретро-образах #МійСтильнийДруг. Реєстрація на сайті фестивалю йде і зараз, до участь допускаються всі — хом'ячки, морські свинки, собаки, коти, кролі тощо.

Справжньою родзинкою стане прибуття із Києва вражаючого De Soto 1939 року. Така машина була у мультиплікатора Уолта Діснея, вона вперше приїде до Кам'янця-Подільського.

Справжнім видовищем і незмінною традицією стала вражаюча експозиція ретроавтомобілів на "РетроФесті". Не винятком буде й цей фестиваль. Центр міста наповниться мелодійним звуком двигунів, блиском хрому й своєрідним сигналами 80-літніх машин. Серед учасників — символ фестивалю Citroen 2CV 1959 року випуску, єдиний в Україні Horch 951 1937 року, а також - легендарні "Волги" і "Запорожці". Доповнить образ старовинного авто незмінний штурман екіпажу кондитер Тьотя Клава. Вона продемонструє 10 вінтажних ретрообразів і привезе святковий торт.

Автор: Олена Капнік
  Торішній ІІI Міжнародний фестиваль стилю “Ретрофест”.
Торішній ІІI Міжнародний фестиваль стилю “Ретрофест”.

Раритетні автомобілі завжди привертають чимало уваги й дивують неймовірним станом. Проте найкраще вони виглядають під час руху на тлі фортець і середньовічної бруківки. Тому найбільш масштабною подією фестивалю стане ретро-ралі на Кубок України "Від фортеці до фортеці". Власники машин проїдуть спеціальним маршрутом із Кам'янця до Хотина. Справжнім бонусом для учасників, що подарує ще більше атмосфери у стилі ретро, стане після заїздів конкурс елеганції — коли власники ретроавтомобілів одягатимуться у вбрання епохи випуску авто. Найбільш колоритні власники отримають спеціальні призи. Для тих, хто немає авто, але хоче зробити фото у ретростилі чи просто бути в тренді фестивалю, працюватиме "Вінтажна лавка". Там можна взяти напрокат або купити старовинне вбрання чи аксесуари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 причин відвідати "Ретрофест" у Кам'янці-Подільському

Автор: www.facebook.com
  #RetroKidsShow
#RetroKidsShow
У поціновувачів близького спілкування та історії буде можливість провести час у наметовому містечку біля фортеці Кам'янця-Подільського. Там організують справжній табір із всім необхідним для проживання. Лише у цьому місці можна без обмежень спостерігати за вражаючими краєвидами й бути, як ніколи, близько до мурів, що були свідками подій протягом 10 століть нашої історії.
Справжню стилістично-музичну поліфонію для учасників створять гурт "Шо такоє" і Марієтта Вейс, саме її голосом фестивальний хіт звучить звідусіль — з концертних майданчиків, реклами й анонсів".

Потужною буде музична програма фестивалю. Український рок-гурт "Нумер 482" обіцяє виконати свій хіт "Добрий ранок, Україно!" та продемонструвати спеціальний сюрприз до фестивалю.

Автор: Нумер 482
  На фестивалі виступить гурт "Нумер 482"
На фестивалі виступить гурт "Нумер 482"

По-сімейному, стильно, видовищно і з витриманими роками традиціями пройде цьогорічний "РетроФест". А щоб і надалі підтримувати цю атмосферу, мало не в кожного буде можливість долучитися до створення полотняного оберегу фестивалю площею 60 квадратних метрів.

Придумувати ідеальний відпочинок для сім'ї не потрібно. Вже відома його дата і програма! До зустрічі 7-9 червня на "РетроФесті"!

Зараз ви читаєте новину «"РетроФест-2019" - зустріч у родинній атмосфері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути