Ексклюзиви
середа, 14 лютого 2018 13:07

Показали нові комерційні автомобілі Peugeot, Citroen і Opel

Альянс Group PSA опублікував перші тизери комерційних автомобілів Peugeot Partner, Citroen Berlingo і Opel Combo нового покоління.

Новинки отримають електронні асистенти та сучасні двигуни.

Автомобілі сконструюють на модульній платформі EMP2, яку піддали адаптації під такий тип транспорту. Кожен з автомобілів пропонуватимуть в 5- і 7-місцевих модифікаціях.

За офіційно непідтвердженою інформацією, нові Peugeot Partner, Citroen Berlingo і Opel Combo будуть доступні з 1,5-літровим дизельним двигуном і 1,2-літровим бензиновим турбомотором.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Mercedes показав конкурента Porsche Panamera

Автор: mcomp
  Автомобілі сконструюють на модульній платформі EMP2
Автомобілі сконструюють на модульній платформі EMP2

Збірку мінівенів проведуть на заводах у Віто, Італія, і португальському Мангуалде. Обидва заводи збільшують потужність та наймають нових співробітників: тільки в Мангуалде є 225 вакансій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Автовиробництво з початку року зросло на 45%

Публіка зможе побачити нові мікроавтобуси компанії PSA в березні на автосалоні в Женеві. Прийом замовлень на них почнеться в травні, а у дилерів вони з'являться у вересні.

У серпні 2017 року PSA придбала за 2,2 млрд євро у General Motors бренди Opel/Vauxhall. У плани компанії входить перевести майбутні моделі Opel/Vauxhall на платформу EMP2. Марки повинні з'явитися на 20 нових ринках до 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Показали нові комерційні автомобілі Peugeot, Citroen і Opel». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути