Ексклюзиви
вівторок, 21 листопада 2017 07:25

Показали концепт "турботливого" автомобіля

У мережі з'явилися зображення концепта "турботливого" автомобіля - Volvo Care Concept. Автори запевняють, що він у буквальному сенсі зможе подбати про людей в салоні.

Розумний автомобіль майбутнього Volvo Care Concept розробили у вигляді невеликого купе. Автомобіль покликаний доглядати за пасажирами в залежності від їхніх індивідуальних потреб. Усіх таємниць не розкривають, проте відомо, що в його салоні є все, як для активної участі водія в управлінні машиною, так і для його відпочинку.

Автор: Твоя Машина
  Volvo Care Concept
Volvo Care Concept
Автор: Твоя Машина
  Volvo Care Concept
Volvo Care Concept

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали концепткар Lexus LC 500

Водій може обрати сам: чи хоче він подорожувати за кермом, як у звичайному авто, чи віддасть перевагу автопілоту і відпочинку на задньому сидінні в оточенні засобів мультимедійного дозвілля, пише Твоя Машина.

Що стосується дизайну - Volvo Care Concept матиме велике панорамне скло. Воно починатиметься від кромки заднього скла і даху прямо до верхньої частини переднього бампера. Світлодіодні фари будуть облаштовані у цей скляний купол на рівні нижньої кромки лобового скла.

Автор: Твоя Машина
  Volvo Care Concept
Volvo Care Concept
Автор: Твоя Машина
  Volvo Care Concept
Volvo Care Concept

Шведський автовиробник Volvo оголосив про поступову відмову від двигунів внутрішнього згоряння і переході на виробництво електромобілів і гібридних автомобілів. Концерн буде виробляти гібридні автомобілі, які мають як електродвигун, так і двигун внутрішнього згоряння.

Зараз ви читаєте новину «Показали концепт "турботливого" автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути