середа, 20 березня 2019 11:14

Показали електрокросовер, який коштуватиме менше $40 тисяч

Компанія Хенріка Фіскера оприлюднила тизер свого майбутнього електрокросовера, який буде коштувати менше $40 тис. Авто може проїжджати без підзарядки до 480 км.

У Fisker Inc. кажуть, що новинка з'явиться на світовому ринку в другій половині 2021 року.

У дизайні нового кросовера, який зображений на єдиному тизері анфас, помітно високо розташований капот і велику фальшрадіаторну решітку. Фіскер пояснив - великі повітрозабірники по краях переднього бампера потрібні для охолодження гальм. А як тягові акумулятори в цій моделі будуть використовуватися новітні твердотільні батареї.

Автор: Henrik Fisker via Twitter
  Дизайнер Хенрік Фіскер розробив електрокроссовер за $ 40 000
Дизайнер Хенрік Фіскер розробив електрокроссовер за $ 40 000

"У наших інженерів є низка великих досягнень, і тепер у нас набагато більше впевненості у майбутніх технологіях. Є ще багато перешкод, які треба подолати, щоб вивести нову технологію на масовий ринок. Це непросте завдання. Але ми працюємо над ним", - розповідав Фіскер торік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали перший у світі літаючий автомобіль-трансформер

Загалом, новинка від Fisker виглядає агресивніше ніж більшість електричних паркетників, що виходять на ринок, передає Новое время.

У продуктовій лінійці Fisker Inc. кросовер має пріоритет, тому з виходом анонсованого раніше електричного седана Emotion можуть бути затримки, незважаючи на спочатку оголошену дату виходу - 2020 рік. Очікується, що ціни на седан будуть стартувати із $130 тис.

В акаунті у Twitter Фіскер також розповів про плани з випуску нових автомобілів в США і уточнив, що компанія ще розглядає кілька виробничих майданчиків.

У США презентували найновішу модель від американського виробника електромобілів Tesla - Model Y.

Зараз ви читаєте новину «Показали електрокросовер, який коштуватиме менше $40 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути