середа, 17 квітня 2019 14:07

Показали електричний позашляшовик Renault за $8 тис.

Автор: Автоцентр
 

Електричний кросовер Renault City K-ZE презентували під час світової прем'єри на автосалоні в Шанхаї.

Його відносять до автомобілів особливо малого класу. До нього входять такі моделі, як Volkswagen Up, Fiat 500, Hyundai i10, Renault Twingo тощо. На сьогодні бюджетний електрокар має передсерійний статус. Проте модель уже готова до запуску, повідомляє Renault.

Колісна база Renault City K-ZE становить 2423 мм, кліренс — 150 мм, обсяг багажника — 300 л. Порівняно з Renault Kwid, у нього кліренс на 30 мм більший. Проте база і багажник у моделей ідентичні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що чекає власників євроблях: думка експерта

Автор: Автоцентр
 

Інтер'єр новинки відрізняється від салону Renault Kwid. Машину обладнали 8-дюймовим екраном мультимедійної системи, цифровою панеллю приладів. Крім цього, у неї відсутній важель трансмісії.

Renault K-ZE має 35 кВт мотор і систему оптимального споживання. Автомобіль оснастили батареєю ємністю 24 кВт/год. Її вистачає на 200 км пробігу.

Невідомо, чи збереже модель очікувану ціну у $8 тис. Однак базовий Renault Kwid в Індії коштує $3900.

До 2022-го Renault планує зібрати в Китаї 9 моделей пасажирських автомобілів, переважно кросоверів, для місцевого ринку. Три з них, разом із City K-ZЕ, будуть повністю електричними.

Зараз ви читаєте новину «Показали електричний позашляшовик Renault за $8 тис.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути