четвер, 21 грудня 2017 15:42

Почали виробляти позашляховик BMW X7
17

Фото: autonews.

Німецький автомобільний бренд поставив на конвеєр 7-місний кросовер BMW.

Авто презентували у вересні на автосалоні у Франкфурті. Збирати автомобіль почали на заводі в американському місті Спартанбург, пише "За рулем".

Авто має незвичайний дизайн. У нього великі ґрата радіатора і вузькі діодні фари. Довжина авто - понад 5 м. Авто має 2 люки. Один - панорамний. Він розташований у передній частині авто. Другий - менший за розмірами. Він розрахований на пасажирів 3-го ряду.

Про технічні особливості новинки відомо мало. Лінійка двигунів - від 2,0-літрових "турбочетвірок" у складі гібридного приводу до V12. Потужність 250 к.с.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: BMW повідомив, які електрокари випустить найближчим часом

Офіційний дебют серійного зразка цього позашляховика запланували на кінець 2018 року.

Концепт BMW X7 презентували на автосалоні у Франкфурті. Нинішнього року салон відкрився 67-й раз. Він відбувається раз на 2 роки, бо чергується з Паризьким. Від заходу відмовилися Nissan, Volvo, Peugeot, DS, Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Infiniti і Mitsubishi. Серед прем'єр баварського бренда BMW: позашляховик Х7 iPerformance, кросовер X3, BMW i Vision Dynamics.

Зараз ви читаєте новину «Почали виробляти позашляховик BMW X7». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути