пʼятниця, 08 листопада 2013 17:04

Peugeot випустили вінтажний ретроскутер Django зі світлодіодною оптикою

Компанія Peugeot випустила ретроскутер Django з дизайном, який навіяний класичними Peugeot S55 і S57 1950-х років. Витончений, стилізований під ретро "Джанго" має габарити 1944 мм в довжину (з них 1363 мм в межах колісної бази) і 770 мм від землі до рівня сидіння, дозволяючи з комфортом розміститися водієві і пасажирові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюнінг по-японськи - 20 розкішних Porsche від східних майстрів

Незважаючи на підкреслено старомодний дизайн з блідими квітами, заокругленими формами і ненав'язливими хромованими акцентами, Peugeot Django більш ніж сучасний: оптика спереду і ззаду у нього світлодіодна, а в центрі приладової панелі поруч із класичним аналоговим спідометром розташований рідкокристалічний екран для відображення основної інформації. У бардачку можна знайти розетку на 12 вольт, ну а розмістити багаж вдасться під сидінням.

Django буде пропонуватися з набором з чотирьох двигунів об'ємом 50 куб. см (двотактний) і 125-150 куб. см (чотиритактні). Для останніх двох варіантів буде доступна система розподілу гальмівного зусилля між колесами SBC.

Зараз ви читаєте новину «Peugeot випустили вінтажний ретроскутер Django зі світлодіодною оптикою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути