Ексклюзиви
середа, 09 січня 2013 10:16

Peugeot розсекретив кросовер 208 - конкурента Nissan Juke

Peugeot розсекретив кросовер, який поповнить сімейство 208. У конкуренти новинці призначені Nissan Juke, Opel Mokka і Mini Countryman.

У Peugeot офіційно називають свою новинку "міським кросовером". Незважаючи на використану платформу хетчбека 208, кросовер вийшов на 200 мм більшим - його довжина становить 4,16 м. Серійний Peugeot 2008 навіть злегка перевищує по габаритах власний прототип, продемонстрований на торішній виставці в Парижі. Тим не менш, за поширеним фотографіям чітко помітно, що кросовер запозичив у хетчбека і багато стилістичні рішення - зокрема, решітку радіатора.

Про те, яку саме гамму силових агрегатів планується запропонувати новинку, в Peugeot поки мовчать, заявивши лише, що кросовер отримає три- і чотирициліндрові бензинові та дизельні двигуни. Крім того, згадувався 112-сильний бензиновий турбомотор об'ємом 1,2 л. Стверджується, що він стане одним з найбільш екологічних двигунів для кроссовера - з ним Peugeot 2008 буде викидати в атмосферу лише 99 г СО2 кожен кілометр.

У керівництві Peugeot вже заявили, що новинка повинна буде забезпечити компанії лідерство в сегменті і залучити нових покупців на ринках, що розвиваються, Азії та Латинської Америки. Планується, що новий кросовер буде проводитися максимально близько до місць продажів. На сьогодні намічено три точки випуску Peugeot 2008 - у Франції, Китаї та Бразилії.

Зараз ви читаєте новину «Peugeot розсекретив кросовер 208 - конкурента Nissan Juke». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути