середа, 19 травня 2021 11:34

Opel презентував перший електричний рестомод Manta
9

Рестомод Manta може подолати 200 км на одному заряді
Фото: Opel
Рестомод Manta може подолати 200 км на одному заряді
Рестомод Manta може подолати 200 км на одному заряді
Рестомод Manta може подолати 200 км на одному заряді
Рестомод Manta може подолати 200 км на одному заряді

Німецька компанія Opel представила електричний спорткар Manta GSe ElektroMOD. Він став першим електричним рестомодом в історії бренду.

Автомобіль Manta GSe ElektroMOD має чотирициліндровий бензиновий двигун. Він поєднує класичний зовнішній вигляд і нові технології для екологічного автомобілебудування, інформує пресслужба компанії автовиробника.

"Модель Manta GSe демонструє ентузіазм, з яким ми створюємо автомобілі Opel. Уже багато моделей компанії є електричними. Тепер це стосується і моделі Manta GSe", - сказав генеральний директор Opel Майкл Лошеллер.

Пів століття тому під капотом Manta перебував 105-сильний бензиновий двигун. Спадкоємець отримав 147-сильний електродвигун, який забезпечує 255 Нм крутного моменту безпосередньо зі старту. Вся ця міць відправляється до задніх коліс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Електричні фургони Opel працюватимуть на водні

Живлення для електродвигуна забезпечує літій-іонна батарея ємністю 31 кВт, яка дозволяє автомобілю подолати без зупинки до 200 км. У русі заряджати батарею можна завдяки системі рекуперації енергії гальмування, а на парковці можна "живитися" від звичайної розетки або трифазної "швидкої" зарядної станції. Для цього автомобіль забезпечили вбудованим зарядним блоком на 9 кВт.

Неоново-жовте покриття яскраво контрастує з фірмовим чорним капотом. У колісних арках тепер встановили 17-дюймові легкосплавні диски від Ronal і шини 195/40 R17 спереду і 205/40 R17 позаду.

Спортивні "ковші", торпеда і карти дверей з комбінованою обробкою зі шкіри й алькантари прикрасили декоративними жовтими смугами. Спортивне кермо Petri виконане в стилістиці 1970-х. Завершальним елементом інтер'єру стало оздоблення стелі з алькантари.

В Україні стартували офіційні продажі Volvo XC40 Recharge. Це перший електричний кросовер в історії марки. Його вартість починається з 1,6 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Opel презентував перший електричний рестомод Manta». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути