понеділок, 13 березня 2017 07:38

Opel назвав ціну на новий кросовер Crossland X

Найближчим часом на автомобільних ринках з'явиться авто Opel Crossland X. Стало відомо, що найменший позашляховик від німецького виробника продаватимуть за 16850 євро. Нова модель зроблена аналогом автомобіля Peugeot 2008, але коштує дешевше.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Skoda Kodiaq почали випускати в Україні

Опель Crossland X спочатку реалізовуватимуть в європейських країнах з 1,2-літровими бензиновими моторами потужністю 81, 110 і 130 к. с. на вибір, а крім цього з 1,6-літровим дизелем (99 і 120 к. с.). Зараз компанія готова приймати попередні замовлення на території Німеччини. Про це повідомляє Автоцентр.

Залежно від комплектації в список устаткування Crossland X можуть входити: світлодіодна оптика, панорамний дах, мультимедійна система з тачскріном, система автоматичного екстреного гальмування, проекційний дисплей, камера заднього виду і система допомоги при парковці.

На Женевському автосалоні 2017 презентували новинку від Skoda - заряджену Octavia RS 245. Це найпотужніша модифікація в історії марки. Під капотом має 2,0-літровий турбований бензиновий двигун на 242 к.с.

Зараз ви читаєте новину «Opel назвав ціну на новий кросовер Crossland X». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути