четвер, 22 липня 2021 15:38

Оголосили українські ціни на новий Nissan Juke - шість головних фактів про модель
21

Скоро в Україні почнуть продавати нову генерацію японського компактного кросовера Nissan Juke.

Цього тижня компанія "Ніссан Мотор Україна" почала приймати замовлення та оголосила ціни на новинку. Загалом пропонують шість комплектацій на вибір із різними варіантами коробки передач і одним силовим агрегатом.

Gazeta.ua отримала від виробника шість відповідей на головні питання щодо Nissan Juke.

Дизайн нового Nissan Juke перегукується із виглядом цієї моделі попереднього покоління
Фото: nissan.ua
У деяких комплектаціях можна обрати двоколірне забарвлення Nissan Juke
У всіх версіях Nissan Juke має світлодіодні фари
У найдорожчих комплектаціях на Nissan Juke встановлюють 19-дюймові колісні диски
Задні двері нового Nissan Juke зроблені в такому ж стилі, які і попереднього покоління. Вони приховані

1. Чим відрізняється від попереднього покоління зовні?

У нового Nissan Juke - інший кузов. Модель зберегла впізнавані риси попереднього покоління. Це видно за стилем виконання лицевої частини, формою кузова й концепцією. Проте зовні помітні й нові дизайнерські рішення - різкіші ребра жорсткості у плечовій лінії кузова та кутастіші задні ліхтарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спортивна керованість і яскравий дизайн - тест-драйв Nissan Juke

Денні ходові вогні тепер візуально поєднані з лінією решітки радіатора. Головні фари оснастили Y-подібними світлодіодними зіницями.

Автор: nissan.ua
  У найдорожчих комплектаціях на Nissan Juke встановлюють 19-дюймові колісні диски
У найдорожчих комплектаціях на Nissan Juke встановлюють 19-дюймові колісні диски

2. Чим відрізняється салон і багажник?

Салон став просторішим. Оздоблення з матеріалів вищого рівня, ніж раніше. Є кольорові акценти забарвлення кузова в різних зонах, сидіння спортивного типу. У центрі торпеди - мультимедійна система нового покоління Nissan Connect, що дає змогу використовувати Apple CarPlay або Android Auto для звичних мобільних додатків, які можна вивести на інтегрований восьмидюймовий сенсорний дисплей у певних комплектаціях. Поодинокі версії моделі мають акустичну систему Bose Personal Plus і вісім потужних динаміків Bose Ultra Nearfield, частина з яких вбудовані в підголівники передніх сидінь. Багажник збільшився на 20% - 422 л.

Автор: nissan.ua
  Новий Nissan Juke прискорюється до 100 км/год за 11,5 секунд
Новий Nissan Juke прискорюється до 100 км/год за 11,5 секунд

3. Що встановлюють із двигунів і коробок передач?

Новий Nissan Juke має трициліндровий турбований силовий агрегат об'ємом 1 л потужністю 114 к. с. У базовій комплектації його роботу доповнює шестиступенева механічна коробка передач. У дорожчих комплектаціях - семиступенева автоматична коробка передач із подвійним зчепленням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вісім циліндрів і 3 т маси – як їде найдорожчий Infiniti

Автор: nissan.ua
  В салоні Nissan Juke можна замовити вставки кольору машини
В салоні Nissan Juke можна замовити вставки кольору машини

4. Які характеристики варто знати?

Привід може бути тільки переднім. Кліренс машини - 17,2 см.

Витрата пального Nissan Juke за циклом WLTP для автомобілів із механічною коробкою передач становить від 5,9 л на 100 км і від 6 л для DCT. Водій може обрати режими керування - Standard, Eco або Sport.

Прискорення моделі до 100 км/год - 11,5-11,8 с, залежно від коробки передач. А максимальна швидкість становить 178 км/год.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Можна кататися без гальм і частих підзарядок - як їде новий Nissan Leaf

Автор: nissan.ua
  Nissan Juke нової генерації має привід на передні колеса
Nissan Juke нової генерації має привід на передні колеса

5. Які ціни на авто в різних комплектаціях?

Вартість автомобіля стартує від 522 тис. 900 грн. У машині за таку ціну в комплектації Visia буде бензиновий турбований двигун 1 л на 115 к. с. і механічна коробка передач, а також кондиціонер, Full LED-фари, шість подушок безпеки, інтелектуальні системи безпеки. Колісні диски встановлюватимуть металеві штамповані 16-дюймові.

У комплектації Acenta можна буде обрати автоматичну коробку передач. Набір оснащення доповнять17-дюймовими легкосплавними дисками, клімат-контролем, більшим сенсорним екраном, камерою заднього огляду, підтримкою Apple CarPlay®/Android Auto®, підігрівом передніх сидінь. Коштуватиме кросовер в такому виконанні 579 тис. 290 грн, а з "автоматом" - 623 тис. 090 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запас ходу в 300 км, розгін - 4 с: як їде найдешевший електромобіль

N-Connecta пропонуватимуть тільки з автоматичною коробкою передач. Додатково ця модифікація матиме електричний підігрів лобового скла, систему безключового доступу I-key, семидюймовий TFT дисплей на панелі приладів, передній підлокітник. Вартість такого варіанту - 665 тис. 400 грн.

Tekna має вставки з екошкіри, передні й задні датчики паркування й систему кругового огляду. У подібному виконанні машина коштує 713 тис. 570 грн.

П'ята комплектація називається N-Design. Вона передбачає додаткове встановлення 19-дюймових легкосплавних дисків, персоналізацію дизайну салону та екстер'єру, встановлення аудіосистеми Bose®. Вартість Nissan Juke в такій комплектації - 798 тис. 90 грн.

Найдорожча комплектація - Enigma. У ній в доповнення до N-Connecta кузов фарбують у два кольори, встановлюють 19-дюймові легкосплавні диски Akari чорного кольору, клеять логотип Enigma, дзеркала і дах мають вставки в стилі Enigma. Коштує кросовер в такій комплектації 723 тис. 350 грн.

Автор: nissan.ua
  Модель зберегла впізнавані риси попереднього покоління
Модель зберегла впізнавані риси попереднього покоління

6. Чому модель має таку назву?

Як пояснюють в компанії "Ніссан Мотор Україна", джук - це прийом виштовхування плечем в американському футболі. Цією моделлю з незвичним дизайном виробник кинув виклик конкурентам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягне 3,5 т і має повний привод - як їде новий Nissan Navara

Nissan Juke виробляють із 2010 року на заводі компанії в Англії. 2014-го моделі провели рейстайлінг, а 2018 року внесли низку змін у дизайн і оснащення. Загалом за час випуску моделі першого покоління з конвеєра зійшло понад 1,5 млн таких кросоверів.

Зараз ви читаєте новину «Оголосили українські ціни на новий Nissan Juke - шість головних фактів про модель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути