середа, 05 жовтня 2016 14:19

Нову Mazda поставили на конвеєр
5

Фото: autocentre.ua

В японському місті Хіросімі почали серійне виробництво Mazda MX-5 RF із жорстким складним дахом.

З Японії автомобілі відправлятимуть в дилерські центри компанії в Європі та Північній Америці. Продаж новинки розпочнеться на початку наступного року. В Японії MX-5 RF з'явиться у продажу до кінця цього року. Покупці Mazda MX-5 RF зможуть придбати новинку як з 1,5-літровим мотором потужністю 141 к.с., так і в потужнішій дволітровій версії (182 к.с.). З ними в парі працюють 6-ступінчасті коробки передач – "механіка" або "автомат", повідомляє Автоцентр.

Налаштування підвіски та кермового механізму переналаштували. Дах Mazda MX-5 RF спроектували заново, в результаті чого автомобіль став на 5 мм вищим (1240 мм). Інші розміри моделі не змінилися. Дах складається з трьох секцій та скла.

Щоб максимально зменшити шуми під час руху з піднятим верхом, конструктори забезпечили передню і середню секції даху спеціальною шумопоглинальною оббивкою, а також доопрацювали звукоізоляцію задніх арок. Ще одним нововведенням стане поява у асортименті кольорів купе-кабріолета стильного темно-сірого відтінку Machine Grey, який вже використовують на новому кросовері CX-9. Від звичайних аналогів лакофарбове покриття відрізняється унікальною технологією Takuminuri, що дає змогу створювати яскраві насичені фарби. Це покриття має три шари: колір основи, відбивальний шар із металізованими частинками і прозорий шар.

Ще одним нововведенням стане поява у асортименті кольорів купе-кабріолета стильного темно-сірого відтінку Machine Grey.

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО: ТОП-5 краш-тестів автомобілів марки Mazda

У комбінації приладів з'явився 4,6-дюймовий екран, що показує анімацію складання і розкладання даху. Кнопка трансформації розмістилася на центральній консолі під рукоятками кліматичної системи.

Творці новинки повідомляють, що розмір багажного відділення порівняно з версією з тканинним тентом не змінився і становить 130 л.

Нагадаємо, що 22 квітня нинішнього року компанія Mazda відзначила випуск мільйонного екземпляра Mazda MX-5. За історію свого існування родстер отримав близько 280 різних призів і нагород у всьому світі. Серед них престижні титули 2016 World Car of the Year і 2016 World Car Design of the Year, яких удостоєно нинішнє четверте покоління моделі MX-5.

Нагадаємо, найпопулярніший родстер Mazda MX-5 привезли в Україну. Машина стала спеціальним гостем Mazda Sky Family Day.

Зараз ви читаєте новину «Нову Mazda поставили на конвеєр». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути