пʼятниця, 19 квітня 2019 18:55

Nissan представив свій найшвидший автомобіль
17

Ювілейна версія Nissan GT-R
Фото: Nissan
Ювілейна версія Nissan GT-R
Ювілейна версія Nissan GT-R
Ювілейна версія Nissan GT-R
Ювілейна версія Nissan GT-R

У Нью-Йорку на честь 50-річчя японська компанія представили ювілейну версію Nissan GT-R.

Nissan GT-R 50th Anniversary Edition випустять в 3 варіантах забарвлення кузова. Перший автомобіль матиме традиційний синій колір Bayside Blue з білими смугами. Другий буде в білому Pearl White з елементами червоного. Третій зробили сріблястим Super Silver з білими смугами.

Салон ювілейного автомобіля виконали у сірих тонах. Має оригінальний дизайн рульового колеса і важіль перемикання передач.

GT-R оснастили покращеною 6-ступінчастою трансмісією з подвійним зчепленням. У ній є вдосконалений режим - "R-mode". Призначений як для доріг, так і для гоночних треків.

На серійні GT-R встановили 3,8-літровий двигун V6 з 24 клапанами і двома турбокомпресорами. Автомобіль розвиває максимальну потужність 565 кінських сил. Кожен такий двигун збирав вручну спеціальний механік.

Nissan Motor Co., Ltd. - глобальна автомобілебудівна компанія, що пропонує понад 60 моделей під брендами Nissan, INFINITI і Datsun. 2017-го у всьому світу було продано 5,77 млн авто. Це принесло компанії прибуток 11,9 трлн єн.

Зараз ви читаєте новину «Nissan представив свій найшвидший автомобіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути