понеділок, 01 березня 2021 16:22

Nissan оновив кросовер X-Trail
12

Nissan оновив кросовер X-Trail
Фото: Carscoops
Nissan оновив кросовер X-Trail
Nissan оновив кросовер X-Trail
Nissan оновив кросовер X-Trail
Nissan оновив кросовер X-Trail

Японський автовиробник Nissan оновив для ринку Австралії кросовер X-Trail минулого покоління. Компанія намагається зберегти його конкурентоспроможність у своєму сегменті.

Авто оснастять 7-дюймовим сонсорним дисплеєм, Android Auto і Apple CarPlay у всіх версіях. Цифрове радіо пропонують у деяких комплектаціях, повідомляє Carscoops.

"Додавання нової технології та вдосконаленого обладнання безпеки ще більше покращує популярний X-Trail та демонструє еволюцію автомобіля, який зіграв таку ключову роль у житті багатьох австралійців. 2021 року ця історія продовжується з цими модернізаціями, завдяки яким X-Trail залишається однією з найпривабливіших пропозицій позашляховиків в Австралії", – заявив місцевий керівний директор компанії Стівен Лестер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Lamborghini перетворили на танк

До сімейства X-Trail 2021 року належать моделі ST, ST-L, Ti і TS. Вартість варіюється від $ 22 тис. 589 до $ 35 тис. 513, приблизно від 632 тис. грн до 993 тис. грн. Також залежно від того, який варіант хоче вибрати покупець, він може придбати його з бензиновим двигуном об'ємом 2 або 2,5 літри чи з 2-літровим турбодизелем.

2-літровий бензиновий двигун видає 142 к. с. і 200 Нм та пропонують з переднім приводом і шестиступеневою МКП. 2,5-літровий має 169 к. с. і 226 Нм та підключається до варіатора переднього або заднього приводу. Дизель видає 174 к. с. і 380 Нм, доступних за 2000 об/хв, і витрачає в середньому 6,0 л на 100 км.

Фермер із села Велике Устя на Чернігівщині Володимир Приймщиков власноруч зібрав унікальний трактор. Чоловік працював 4 роки над транспортним засобом.

Зараз ви читаєте новину «Nissan оновив кросовер X-Trail». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути