середа, 18 грудня 2013 15:26

Німецькі тюнери допрацювали розкішне купе Mercedes-Benz CLS63 AMG
9

Німецьке тюнінг-ательє Vorsteiner допрацювала розкішне чотирьохдверне купе Mercedes-Benz CLS63 AMG. Після розкішної доопрацювання ательє влаштувало фотосет тюнінгованному автомобілю.

Практичний німецький спорткар отримав від тюнерів нові частини обважування, підкреслили його спортивний характер, і ексклюзивні колісні диски. Таким чином, CLS63 AMG другого покоління отримав індивідуальний стиль, при збереженні оригінального дизайну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні переглянуть спецмито на імпорт автомобілів

Для штатного переднього бампера був підготовлений карбоновий спліттер з двома невеликими повітряними кишенями, які, імовірно, служать для охолодження передніх гальмівних механізмів. Разом з тим автомобіль отримав трехреберный дифузор заднього бампера і вузький спойлер на кришку багажника, також виготовлені з вуглецевого волокна. В тон чорного кузова і тонованим стекол авто має чорні здвоєні патрубки вихлопної системи. Наостанок на місце стандартних коліс встановили 10-спицеві сірі диски Vorsteiner VS-160 діаметром 20 дюймів.

Зараз ви читаєте новину «Німецькі тюнери допрацювали розкішне купе Mercedes-Benz CLS63 AMG». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути