вівторок, 17 грудня 2013 10:50

У мережі з'явилися зображення першого позашляховика MG
5

У мережі з'явилися перші зображення кросовера, який готує до виробництва компанія MG. Для британсько-китайської марки це буде перший позашляховик; в кінці 2014 року він надійде у продаж не тільки в Китаї, але і у Великобританії, де буде організована його великовузлове складання на історичному заводі MG в Лонгбриджі.

Зовнішність поки безіменної новинки навіяна концептом CS,який дебютував в цьому році в Шанхаї: від нього SUV успадкував високий кліренс, потужні колісні арки, гігантські повітрозабірники кутастої форми. Але, звичайно, не обійшлося і без пом'якшення рис: передня і задня оптика швидше нагадують хетчбек MG5, а міцно збитий "м'язистий" силует став більш плавним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: EuroNCAP визначили десять найбезпечніших автомобілів 2013 року

Поки відомо про дві версії силової установки. Базовий варіант кросовера отримає таку ж 1,5-літрову бензинову "четвірку" потужністю 135 к. с., що і вищезгаданий MG5, а для більш вимогливої аудиторії буде доступний 2,0-літровий турбований мотор, який видає 200 к. с. і посилає 288 Нм крутного моменту на обидві осі. Коробка передач буде не тільки механічною, але і автоматичною.

Зараз ви читаєте новину «У мережі з'явилися зображення першого позашляховика MG». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути