субота, 24 вересня 2011 16:17

На виставці ретро-автомобілів фотографувались біля "москвича" з Че Геварою
14

Фото: Фото: Сергій Дзех

24 вересня у Полтаві пройшла виставка старих автомобілів. Акція була присвячена дню міста, який святкували напередодні. Організував захід міський клуб автолюбителів. На ретро - виставці люди презентували свої автомобілі, мотоцикли, мопеди.

"Я свою "Яву" стареньку виставив. Бачте, як оновив її. Уся по крупинках зібрана. Не апарат, а звір", - розповідає літній чоловік років 50.

Підкликає відвідувачів фотографуватися біля його мотоциклу: "Ми часто виставки робимо. Займатися такою технікою - це для нас уже спосіб життя".

Найбільше полтавці фотографувалися біля старого "москвича", розмальованого у рожевий колір. На бампері автомобіля - прикріплений залізний конопляний лист, на бокових дверях - намальований портрет Че Гевари.

"Че Гевара - це дуже круто. Якби у мене така машина була, то я б її ні на яке інше авто не проміняв би. Тільки фарбував би її не у рожевий колір, а у чорний чи червоний. Рожевий якось по-дівчачому виглядає", - каже 21-річний Сергій Бондаревський, відвідувач виставки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняли фільм про Полтаву

Крім автомобілів на ретро-презентації стояв старовинний самовар. У ньому організатори робили чай і пригощали відвідувачів.

"Чай, як чай. Хоть і зі старого самовару, а нічого особливого, - говорить 29-річний Олексій з села Мачухи Полтавського району. - Я сюди все-таки заради автомобілів приїхав. У мене дома "Волга" стара є. То дивлюся, як її можна під сучасну переробити. Уже розмовляв з одним власником такої ж машини. Той порадив кілька цікавих рішень".

Виставка йшла з 10.00 до 14.00. Організатори обіцяють проводити подібні заходи регулярно.

Зараз ви читаєте новину «На виставці ретро-автомобілів фотографувались біля "москвича" з Че Геварою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути