четвер, 19 грудня 2013 15:38

На українські дороги планують виділити понад 15 мільярдів гривень

На українські дороги планують виділити понад 15 мільярдів гривень
Державне агентство автомобільних доріг України може отримати в 2014 році 15,228 млрд гривень фінансування з державного бюджету.

Відповідна норма міститься в пояснювальній записці до законопроекту "Про Державний бюджет на 2014 рік", текст якого розміщений на офіційному сайті Верховної Ради України. "У проекті держбюджету України на 2014 рік видатки для Державного агентства автомобільних доріг України передбачені в сумі 15,228 млрд гривень, у тому числі по загальному фонду - 10,813 млн гривень, по спеціальному - 15,218 млрд гривень", - йдеться в пояснювальній записці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Корпорація "Богдан" виступила проти скасування спецмита на автомобілі

За бюджетною програмою "Керівництво та управління у сфері будівництва, ремонту та утримання автомобільних доріг" видатки загального фонду державного бюджету планується виділити 10,813 млн гривень, за програмою "Розвиток мережі і утримання автомобільних доріг загального користування" у 2014 році планується виділити 3,248 млрд грн, за рахунок яких будуть здійснені роботи по будівництву, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування.

Крім того, в проекті держбюджету на 2014 рік за бюджетною програмою "Виконання боргових зобов'язань за кредитами, отриманими під гарантію Кабінету міністрів України на розвиток мережі автомобільних доріг загального користування" передбачені видатки по спеціальному фонду - 9,679 млрд грн, за програмою "Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах" планується виділити 2,281 млрд гривень.

Зараз ви читаєте новину «На українські дороги планують виділити понад 15 мільярдів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути