четвер, 12 січня 2017 17:33

На конвеєр заводу Ford підкидають зламані деталі

На конвеєр заводу Ford підкидають зламані деталі

На заводі автовиробника працівники стають "гремлінами" - підкидають на складальну лінію несправні та дефектні деталі, серед яких неробочі керма та несправні деталі двигунів.

Завдання непомітно підкидати такі деталі "гремлінам" дало керівництво компанії, щоб слідкувати за якістю виробництва. Відслідковує такі навмисні казуси нова технологія цифрової фотозйомки - Vision System. Вона робить знімки, перевіряє та відслідковує всі деталі кожного з 400 тис. автомобілів.

"Система Vision System вкрай важлива для перевірки належного стану кожної деталі всіх авто. "Гремлінські перевірки" - це новаторський метод тестування нового процесу. Завдяки цьому ми можемо переконатися в ідеальній роботі системи. У цій грі на кону серйозні ставки. Члени команди дуже радіють, коли знаходять одну з наших деталей, а ми постійно ускладнюємо пошук", - пояснив технічний спеціаліст з роботі із системою Vision System на заводі з виготовлення двигунів компанії Ford у Валенсії, Хав'єр Гарсіандія, передає сайт Ford.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До 2020 року Ford випустить перший в історії гібридний Mustang

Система робить більше одного мільярда знімків кожні 14 днів - приблизно стільки ж фото завантажують користувачі Instagram у Європі.

На заводі Ford з єдиної конвеєрної лінії нове авто сходить кожні 40 секунд. Тому компанія ввела ряд тестів і перевірок. Серед них: мікрофони для перевірки з'єднань двигуна, страусове пір'я - для змітання пилу з моделей перед фарбуванням. Це забезпечує краще прилягання фарби. Дефекти пофарбування кузова авто виявляє нова система цифрових камер.

До 2020 року компанія планує презентувати компактний кросовер з електричним приводом, яке на одній зарядці зможе проїжджати 480 км.
Зараз ви читаєте новину «На конвеєр заводу Ford підкидають зламані деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути