Ексклюзиви
четвер, 31 липня 2008 12:36

Міхаель Шумахер збив пішохода

Семикратний чемпіон світу з гонок "Формули-1" Міхаель Шумахер, знаходячись в Англії, в неділю збив пішохода по дорозі на аеродром, де знаходився його приватний літак. Як пише Mirrir.co.uk, постраждалий - 39-річний продавець автомобілів Мартін Кингхем (MartinKingham) - стояв на межі проїжджої частини, збираючись перейти дорогу. У цей момент Шумахер на своєму фургоні FiatDucato вирішив обігнати машину, що їхала поволі, з немолодою пані за кермом і зачепив пішохода бічним дзеркалом.

Після удару Мартін Кингхем впав і вдарився об капот припаркованого поряд мінівена. "У мене закрутилася голова, тому я не зміг впізнати водія, який вибіг з Фіата", - заявив постраждалий. Про те, що його збив Міхаель Шумахер, Мартін дізнався тільки від поліцейських, що прибули на місце ДТП. "Шумахер був дуже злий і навіть лаяв мене за те, що я опинився на його шляху", - додав він.

Проте серйозних травм постраждалий пішохід не отримав і звільнився парою синяків. А Шумахера поліція відпустила після проведення алкотеста і короткої бесіди, під час якої полісмени з"ясували обставини аварії.

За словами менеджера Шумахера Сабіни Кеме (SabineKehme), семикратний чемпіон "Формули-1" дійсно потрапив в дрібне ДТП в Англії, проте в цій аварії ніхто не постраждав. Ніяких інших коментарів вона не дала.

Оскільки ДТП обійшлося без травм, то ніяка адміністративна або кримінальна відповідальність Шумахеру не загрожує. "Я думаю, що Міхаель, здійснюючи обгін, просто не чекав побачити мене на дорозі. І мені повезло, що все так легко обійшлося", - заявив Мартін Кингхем. Він також додав, що його друзі не вірять в те, що його збив сам Шумахер: "спробуйте самі розповісти кому-небудь, що вас збив Міхаель, і подивіться на їх реакцію".

Зараз ви читаєте новину «Міхаель Шумахер збив пішохода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути