вівторок, 23 квітня 2019 19:13

Мережу підірвало відео про перший український електрокар "Тарас: Реве та стогне edition"

Мережу підірвало відео про перший український електрокар "Тарас: Реве та стогне edition"
Заводиться електрокар фразою "Кохайтесь чорнобриві, та не з москалями"

Гумористичний відео етюд про "перший український електрокар "Тарас" зняла творча група Kolegi Studio у рамках проекту "Наші Без Раші".

Згідно сценарію події відбуваються 2060 року. Українська економіка розвивається шаленими темпами, адже українці зрозуміли оновну істину китайської економіки: "не можеш зробити сам – скопіюй".

Про технічні характеристики першого українського електрокару розповідає іноземним менеджер автозаводу у виконанні Романа Гапачило.

"Електрокар Tesla коштує 200 тис.доларів, а нашого "Тараса" можна викупити з заводу "Engelgatr motors" всього за 2,5 тис. доларів.То є "Реве та стогне edition". Салон з ондатри, то все наше, маємо свої ферми біля Львова. Заводиться фразою "Кохайтесь чорнобриві, та не з москалями". То ми спеціально придумали, щоб москалі не вкрали", - пояснює менеджер.

Скло в автомобілі опускається якщо вголос продекламувати перший куплет вірша Тараса Шевченка "Садок вишневий коло хати, хрущі над вишнями гудуть".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білявка на електромобілі підірвала мережу: курйозне відео

"А якщо наступний куплет, то включиться кондиціонер. Ми спершу думали поему "Катерину", але вона дуже довга. До кожної машини іде інструкція — Кобзар. Тут і як скло опустити і щоб двірники почали працювати. Все в одній книжечці. Щодо музики в салоні, то у кожній базовій комплектації - Ірина Федишин. Ukrainian Lady Gaga. "Україна колядує, колядує вся Земля". Але то зимова версія "Inter edition", в травні хочемо випустити весняну версію, то буде "Україна святить паску, святить яйця, масло, хрін", - додав він.

Щодо кольорів автомобіля, то "Тараси" є сині, жовті, синьо-жовті та жовто-сині. За акцією електрокар можна придбати в кредит під нульові відсотки. "Хочемо щоб світ пізнав нашого "Тараса", - пояснив менеджер.

Львів'янин Олег Грицак у своєму гаражі склав копію лімітованої версії Lamborghini Reventón. Усе робив сам – від каркасу до тюнінгу. На це пішло 4 роки.

Зараз ви читаєте новину «Мережу підірвало відео про перший український електрокар "Тарас: Реве та стогне edition"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути