вівторок, 03 вересня 2013 13:24

Mercedes-Benz презентував кемпер Sprinter Caravan з двухспальним ліжком і ванною
6

Mercedes-Benz представив концепцію Sprinter Caravan на основі Camper Van на провідній виставці Європи транспортних засобів для активного відпочинку в Дюссельдорфі, Німеччина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хлопці за день викрали сім машин

Mercedes-Benz Sprinter Caravan Concept являє собою повнофункціональну модель з високим дахом, яка повністю перетвориться в житловий фургон.

Права сторона транспортного засобу повністю відкривається від середини передніх пасажирських дверей до задньої осі для того, щоб відвідувачі могли бачити вітальню. Концепт включає в себе передні сидіння, які обертаються навколо своєї осі, задні сидіння, які можна витягувати, щоб зібрати двоспальне ліжко, кухню і ванну кімнату в задній частині фургона з вбудованою шафою.

Фургон всередині має меблі  із матеріалу HPL в глянцево-білому забарвленні, сірий ламінат і білу натуральну шкіру від Mercedes-Benz. Бічні стінки і стеля покриті алькантарою і мають LED освітлення.

Sprinter Caravan Concept Camper Van пофарбований в колір tenorite grey metallic. Mercedes-Benz не підтвердив, чи стане Sprinter Caravan Concept серійною моделлю.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes-Benz презентував кемпер Sprinter Caravan з двухспальним ліжком і ванною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути