пʼятниця, 30 серпня 2013 12:32

Спорткар на базі Lotus Evora продаватимуть в комплекті зі швейцарським годинником
8

Каліфорнійська компанія Bulleta Motors показала перші зображення спорткара. Він названий RF22 (на честь винищувача Lockheed F-22 Raptor) і розробляється на базі Lotus Evora.

І, хоч RF22 дуже нагадує свого "донора", модель отримає абсолютно новий кузов - в якості опції, Bulleta виконає його з карбону. У її зовнішньому вигляді можна відзначити агресивний обвіс, зі спліттером спереду і значним дифузором ззаду, пару центрально розташованих патрубків вихлопної системи, повітрозбірник на даху і 19-дюймові колеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Bugatti Veyron може перетворитися на лімузин - примхи арабських шейхів

За задумом розробників, RF22 буде оснащений 3,5-літровий V6, що видає більше 510 к.с. і 555 Нм крутного моменту. Це має забезпечити 1363-кілограмовому спорткару розгін з нуля до 100 км / год всього за 3,6 секунди.

Цікаво, що кожен клієнт компанії в комплекті з автомобілем отримає швейцарські годинники ручної роботи з індивідуальним номером,що відповідатиме серійному номеру RF22.

Зараз ви читаєте новину «Спорткар на базі Lotus Evora продаватимуть в комплекті зі швейцарським годинником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути