Ексклюзиви
пʼятниця, 14 жовтня 2011 10:54

Mercedes випустив на дорогу універсальний CLS
6

Фото: Фото: Worldcarfans

Mercedes-Benz приступив до стадії дорожнього тестування універсалу Shooting Brake на базі "чотирьохдверного купе" CLS.

За деякими даними, продажі серійної версії новинки стартують через рік.

Тестований прототип сфотографували на півдні Німеччини з грунтовно закамуфльованою задньою частиною. Припускають, що нова модель повинна скласти конкуренцію таким моделям європейських преміум-виробників, як Audi A7 і BMW 5-er GT.

Традиційний кузов shooting brake найбільше нагадує трьохдверний універсал. Проте варіація на цю тему у виконанні Mercedes-Benz має п'ять дверей. Це, на думку виробників, різко збільшує її практичність.

Концепт Shooting Break, який став прообразом нового універсала, вперше показали широкій публіці ще в 2010 році на автосалоні в Пекіні. Через півроку після прем'єри керівник компанії Дітер Цетше підтвердив, що Mercedes-Benz вирышив запустити модель в серію.

Очікують, що універсал отримає ту ж саму моторну гамму, що і седан CLS, включаючи восьмициліндровий 5,5-літровий турбомотор від AMG.

У Mercedes-Benz запевняють, що загострення внутрішньої конкуренції чекати не варто. На думку керівництва компанії, CLS Shooting Brake не буде відбивати покупців в універсала E-class, з яким схожий за габаритами.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes випустив на дорогу універсальний CLS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути