Ексклюзиви
четвер, 04 серпня 2011 09:12

Фотошпигуни зробили перші знімки Mercedes-Benz CLS
6

Фото: Фото: Сrscooр

Наміри концерну Daimler випустити компактну модифікацію седана Mercedes-Benz CLS знаходять грунт. Тестовий прототип був помічений фотошпигунами під час дорожніх випробувань. Mercedes-Benz CLC з'явиться в салонах дилерів в кінці 2013 року.

Незважаючи на значний камуфляж, яким закутаний тестовий прототип CLC, на знімках, зроблених під час випробувань на європейських дорогах, добре проглядає профіль "чотирьохдверного купе", який характерний і для Mercedes-Benz CLS.

Новий компактний седан Mercedes-Benz має поповнити сімейство майбутнього A-Сlass, у якого запозичить платформу. Як саме він буде називатися, поки достовірно невідомо, але в інсайдерському середовищі новинка проходить як Mercedes-Benz CLC.

За повідомленнями низки інтернет-ЗМІ, новинка повинна дебютувати через рік на Франкфуртському автосалоні. Відомо, що вона отримає як моно-, так і повнопривідну версії, а також велику моторну гамму новітніх чотирициліндрових турбомоторів, як бензинових, так і дизельних. Не виключена і AMG-модифікація.

Додамо, що нове покоління Mercedes-Benz A-Сlass, прем'єра серійної версії якого відбудеться з дня на день, побудоване на абсолютно новій платформі з переднім приводом MFA, при цьому хетчбек став істотно нижче і довше.

Зараз ви читаєте новину «Фотошпигуни зробили перші знімки Mercedes-Benz CLS». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути