середа, 03 серпня 2011 17:27

Мер Вільнюса на бронетранспортері переїхав "Мерседес"

Мер Вільнюса на бронетранспортері переїхав "Мерседес"

Мер литовської столиці Артурас Зуокас на бронетранспортері переїхав припаркований в недозволеному місці "Мерседес", щоб закликати таким чином до дотримання правил дорожнього руху.

Як розповіли в мерії Вільнюса, вони отримують чимало повідомлень про те, що водії розкішних авто часто залишають їх в недозволених місцях. Мер вирішив організувати акцію і нагадати порушникам правил дорожнього руху вельми оригінальним способом - на бронетранспортері.

"Я вчився водити бронетранспортери. Це бажання звернути увагу на те, що якщо у тебе є автомобіль і багато грошей, то це не означає, що ти можеш ставити машину, де хочеш. Останнім часом кількість таких випадків збільшилася, тому цією акцією я ще раз хотів нагадати, що не можна вести себе зневажливо відносно інших ", - сказав Зуокас.

Вільнюська мерія поширила фото такої "поїздки" мера і лише пізніше було повідомлено, що це інсценізація.

"Звичайно, "Мерседес" було спеціально привезено на це місце, це була інсценізація. Але сподіваємося, що в майбутньому не знадобиться справді виводити на вулиці бронетранспортери, щоб підтримувати порядок. Це була разова акція", - пояснила прес-секретар мерії Ірма Юшкенайте.


Зараз ви читаєте новину «Мер Вільнюса на бронетранспортері переїхав "Мерседес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути