понеділок, 12 листопада 2012 11:00

Mercedes розсекретив новий SLS AMG Black Series
10

Фото: Фото: mercedes-benz.com

Німецький автовиробник Mercedes вирішив провести незвичайну прем'єру своєї нової моделі - SLS AMG Black Series. Компанія 8 листопаді випустив один тизер, пообіцявши, що прем'єра відбудеться "менш ніж через 24 години". Стримавши обіцянку, Mercedes представив новинку.

Як і всі інші представники "Чорної серії", SLS AMG відрізняється, в першу чергу, збільшеною потужністю, зниженою вагою і поліпшеною аеродинамікою. Остання обставина вплинула на зовнішній вигляд машини. Крім того, в компанії вирішили розфарбувати SLS AMG Black Series в яскраво-жовтий колір.

Під капотом машини розташувався вже відомий 8-циліндровий 6,2-літровий двигун, що розвиває 622 к.с. потужності. Для порівняння, стандартний SLS AMG GT (найпотужніший з цього сімейства) "задовольняється" 583 кінськими силами. Максимальний крутний момент був збільшений з 634 до 648 Нм.

У результаті всіх робіт над машиною, час розгону до 100 км/год вдалося скоротити на 0,2 с, до 3,6 с. Максимальна швидкість підросла до 315 км/год. При цьому витрата палива становить 13,7 л на 100 км шляху в змішаному циклі.

За поліпшені показники аеродинаміки відповідають передній спліттер, бічні "спідниці" і масивний задній дифузор, які виготовлені з карбону. До речі, маса автомобіля становить лише 1550 кг, що на 70 кг легше, ніж серійний SLS AMG GT. Одна тільки титанова вихлопна система заощадила 13 кг. Спортивні сидіння скинули ще 15 кг. Шість кілограм були заощаджені на видаленні з машини мультимедійної системи Comand, вісім - на заміні батарей на літій-іонні.

Спереду стоять нові 19-дюймові колісні диски. На задню вісь в компанії вирішили поставити 20-дюймові диски. І навіть цей автомобіль можна поліпшити. Виробник пропонує в якості опції, наприклад, карбоновий настроюється задній спойлер.

Ціни Mercedes поки тримає в секреті. Відомо, що SLS AMG Black Series надійде в продаж у червні 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Mercedes розсекретив новий SLS AMG Black Series». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути