четвер, 04 серпня 2011 11:27

Mazda покаже "свіжий" кроссовер CX-5 у Франкфурті

Напередодні компанія Mazda розповсюдила офіційні зображення кроссовера CX-5, прем'єра якого відбудеться у Франкфурті. А сьогодні стало відомо, що компанію йому складе рестайлінговая версія популярного сімейства Mazda3.

Це перший публічний показ модернізованої "троячки" в Європі - раніше її вже демонстрували у канадському Торонто і на автосалоні в Нью-Йорку. Оновлену Mazda3 відрізняють оптимізована аеродинаміка і розширена гамма силових агрегатів.

Зовнішність хетчбека і седана злегка підправлена ??за рахунок більш рельєфного переднього бампера, трохи інший решітки радіатора і модернізованої оптики. У салоні змінилися кольори підсвічування і деякі матеріали обробки. Моторну ж гаму розбавили новим силовим агрегатом сімейства SkyActiv з високим ступенем стиснення. Дволітровий бензиновий "атмосферник" розвиває 157 к.с. і 210 Нм крутного моменту, споживаючи при цьому на 20% менше палива, ніж попередній варіант аналогічного об'єму.

Однак все перелічене вище стосується тієї версії Mazda3, що продають за океаном. Чи буде європейська модифікація, яку покажуть у Франкфурті, чимось відрізнятися від вже представленої, виробники повідомлять трохи пізніше.

Зараз ви читаєте новину «Mazda покаже "свіжий" кроссовер CX-5 у Франкфурті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути