Ексклюзиви
середа, 22 листопада 2017 10:15

Lexus презентував спортивний кросовер
12

Японський виробник автомобілів Lexus показав нову спортивну модифікацію кросовера RX.

Lexus RX Sport для європейського ринку відрізняється від інших версій екстер'єром та оновленим обладнанням. Про це пише sportanalytic.com.

Позашляховик має чорну решітку радіатора з хромованими елементами. У такому ж кольорі - корпуси зовнішніх дзеркал, задній дифузор. У моделі RX Sport нові протитуманні фари та 20-дюймові колісні диски. Дах в автомобілі панорамний.

Автор: motorionline.com
 

Lexus RX Sport оснастили повністю світлодіодним оптикою, сенсорним дисплеєм мультимедійного комплексу діагоналлю 8 або 12,3 дюйма та аудіосистемою Pioneer c 12 динаміками.

Автор: motorionline.com
 

Така спортивна модифікація доступна з усіма двигунами, пропонованими для RX. Це - 2,0-літровий (RX 300), V6 (RX 350) і гібридна силова установка на RX 450h.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Lexus показала "розумний" безпілотний седан

У Європі продажі Lexus RX Sport розпочнуть у лютому наступного року. Ціни стануть відомі ближче до початку реалізації новинки.

Японський автомобільний бренд Lexus оснастив новий концепткар LC 500 масивними 24-дюймовими дисками. Прообразом LC 500 став концепткар Lexus LF-LC. Автомобіль має футуристичний дизайн. У нього довгий капот, короткі звіси та м'язисті колісні арки.

Зараз ви читаєте новину «Lexus презентував спортивний кросовер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути