середа, 17 жовтня 2012 11:18

Lamborghini показав оновлений Gallardo Spyder
6

Фото: Фото: lamborghini.com

Слідом за представленим на Паризькому автосалоні оновленим купе Gallardo компанія Lamborghini анонсувала і модернізований відкритий Gallardo Spyder. Його оснастили видозміненими бамперами і підготували нові пакети опцій.

Як і купе, родстер Gallardo отримав нові, більш кутасті бампера спереду і ззаду, а також нові 19-дюймові колісні диски Apollo. В ході рестайлінгу технічна начинка родстера змін не зазнавала - він як і раніше оснащується 5,2-літровим V10, що розвиває 560 кінських сил і розганяє спорткар до 100 км/год за 4 секунди (для порівняння, купе проробляє те ж саме на 0,3 секунди швидше). Максимальна швидкість Gallardo Spyder досягає 324 км/год.

Для родстера також будуть доступні пакети опцій, анонсовані для рестайлінгового купе. Це, в першу чергу, Style Package, що включає забарвлення деяких елементів кузова в чорний колір - в їх числі деталі бампера і корпуси бічних дзеркал.

Крім того, родстер можна буде придбати в спеціальному виконанні Edizione Tecnica, підготовленому для більш спортивних модифікацій LP 570-4 Superleggera і LP 570-4 Spyder Performante. Це виконання відрізняється нерухомим заднім антикрилом, керамічними гальмівними механізмами і оригінальними колірними схемами для оформлення кузова. Які саме схеми підготують для родстера, поки невідомо, але купе Gallardo Edizione Tecnica доступно в поєднаннях "матовий чорний - помаранчевий", "матовий білий - помаранчевий" і "помаранчевий - матовий чорний".

Зараз ви читаєте новину «Lamborghini показав оновлений Gallardo Spyder». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути