Ексклюзиви
субота, 23 квітня 2011 16:39

Кузов нового Facebook-автомобіля від Porsche вмістив 270 тисяч імен фанів

Компанія Porsche, як і обіцяла, привезла в автосалон Нью-Йорка спецверсію Facebook 911 GT3 R Hybrid, який повністю покритий підписами понад 27 тис. фанів Porsche в найбільшій світовій соціальній мережі.

Число абонентів цієї сторінки мережі Facebook досягло 1,5 мільйонів, і компанія Porsche вирішила відзначити цю подію, причому досить неординарним способом.

Були обрані офіційні кольори соцмережі - білий з синьо-фіолетовим, - а практично весь кузов автомобіля 911 GT3 R Hybrid розписали іменами користувачів сторінки Porsche. Імена всіх 1,5 мільйонів фанів вмістити не вдалося, довелося обмежитися лише 270 тисячами.

Гоночний автомобіль-гібрид від Porsche оснащений 4,0-літровим двигуном з 6 горизонтально розташованими циліндрами потужністю в 480 к.с. і двома електричними двигунами в 80 л.с. кожен.

Після проведення тестування гібридних систем в 2010 р. під час гонки на витривалість "24 години Нюрбургринга", Porsche стійко впевнений, що майбутнє автогонок саме за спортивними автомобілями з гібридним приводом.

Зараз ви читаєте новину «Кузов нового Facebook-автомобіля від Porsche вмістив 270 тисяч імен фанів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути