Ексклюзиви
вівторок, 11 жовтня 2016 17:14

КрАЗ представив новий бронемобіль Hulk
6

Фото: autokraz.com.ua

Броньований автомобіль Hulk створили на базі всюдихода КрАЗ-5233. Його особливість - відсутність рами, всі агрегати автомобіля закріплені безпосередньо на несучому корпусі.

Днище бронекорпуса має V-подібну конструкцію, що в разі підриву розсіює силу удару від вибуху, спрямовану на пасажирів. Балістична захист бронеавтомобіля відповідає рівню 2 по STANAG 4569. Скло на броньовику куленепробивне. Протимінна захист - рівень 2а та 2б по STANAG 4569: підрив міни (6 кг у тротиловому еквіваленті) під будь-яким з коліс або днищем автомобіля, повідомляє прес-служба заводу КрАЗ.

На автомобіль встановили 310-сильний дизельний мотор з турбонаддувом, завдяки якому броньовик може розвивати швидкість до 90 км/год. Його можна експлуатувати при температурах від -45 до +45 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Піротехнічний КрАЗ отримав нову броньовану кабіну

Автомобіль вміщує 12 осіб екіпажу. Він призначений для оперативної доставки особового складу військових підрозділів по всіх видах доріг і бездоріжжю і місцевості, їх вогневої підтримки, для чого оснащений озброєнням і засобами активної і пасивної захисту, а також транспортування вантажів і устаткування різного призначення.

Нагадаємо, запорізька компанія "Інфоком ЛТД" переобладнала військовий бронеавтомобіль "КрАЗ Спартан" на безпілотний. За допомогою датчиків, радарів, камер і електрон­ного блоку керування машина без водія оминає перешкоди. Маневрує та зупиняється, коли фіксує на шляху людей або інші авто.

Зараз ви читаєте новину «КрАЗ представив новий бронемобіль Hulk». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути