середа, 05 квітня 2017 18:15

Комфорт і безпека: Volvo презентувала в Україні новий універсал
14

Volvo V90 Cross Country
Фото: Валерія Наливайко
Volvo V90 Cross Country
Volvo V90 Cross Country
Volvo V90 Cross Country
Volvo V90 Cross Country

Шведська компанія завезла в Україну універсал - п'ятимісний Volvo V90 Cross Country.

Його називають наступником моделі ХЕ-70 і разом з тим абсолютно новим автомобілем. Він став сучаснішим, стильнішим на вигляд, "мужнішим",кажуть у компанії Volvo. Має габарити: 4,9 м у довжину, 2 м у ширину і 1,5 м у висоту. Важить - 1,9 т.

У моторній лінійці пропонують 2 бензинові і 2 дизельні турбодвигуни об'ємом на 2 літри. У комплектаціях доступні кілька варіантів потужностей: на 320к.с.,254 к.с, 253 к.с. і 190 к.с. Максимальна швидкість - 240 км/год.

У парі з двигуном працює 8-ступенева коробка "автомат" або 6-ступенева механічна коробка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Еко" вектор: 9 "зелених" реклам автомобілів

Дизельний універсал витрачає на 100 км шляху у місті 6,2 л, на трасі - 4,7 л. Бензиновий "бере" 9,4 л у місті і 6,3 л на трасі.

У салоні встановили 12,3-дюймовий екран панелі приладів. Серед опцій базової комплектації V90 Cross Country є напівбезпілотне управління - технологія утримує автомобіль у розмітці на швидкості до 130 км/год.

Також доступна система City Safety. Вона попереджує водія про різку зупинку машини попереду чи появу пішохода і може сама гальмувати. Окрім цього, автомобіль обладнали системою адаптивного круїз-контролю, моніторингу "мертвих" зон, контролю руху смуги, паркувальним радаром і камерою заднього огляду.

У дорозі водієві доступні режим їзди "комфортний" та "бездоріжжя" і допоміжна технологія при підйомі і спуску з пагорба.

Коштує шведський універсал від 65 476 тис. євро.

Зараз ви читаєте новину «Комфорт і безпека: Volvo презентувала в Україні новий універсал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути