Ексклюзиви
неділя, 25 квітня 2021 04:25

Коли відбудеться презентація першого автомобіля Apple

Коли відбудеться презентація першого автомобіля Apple
Коли відбудеться презентація першого автомобіля Apple фото: fainaidea.com

Компанія Apple розсекретить свій автомобіль впродовж шести місяців. Інформацію про проєкт мають зробити публічною, "щоб закласти основу для Apple Car".

Першу модель створять не раніше 2024 року. Однією з причин таких термінів є те, що потрібно "з нуля" налагодити виробництво автомобілів. Про це повідомив аналітик Wedbush Деніел Айвс в інтерв'ю CNBC.

На його думку, компанія Apple терміново повинна знайти партнерів для виробництва свого безпілотного електрокара. Наразі топ-менеджери компанії вже ведуть переговори з іншими компаніями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під капотом понад 550 "коней": Huawei представила кросовер-гібрид

На продаж виставили позашляховик Range Rover Vogue SE 2013 року, який належав принцу Вільяму та його сім'ї. Автомобіль має пробіг 38 420 миль. Range Rover Vogue SE хочуть продати за 30 тис. фунтів, приблизно 1 млн 168 тис. грн. Проте його нинішній власник розраховує виручити більше через інтерес публіки до королівської сім'ї.

Зараз ви читаєте новину «Коли відбудеться презентація першого автомобіля Apple». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути